Ctrl+F

Σελίδες

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Rainy Island


So, here are some pics from my recent short trip to Euboea, an island next to Attica. There we stayed in Chalkis, the main city of this islands which literally mean "Copper City". And yes as you can see there is a Trojan Horse in there! Remember Achilles, Odysseus and the rest of Heroes at Homer's
Iliad? In other words, do you remember LONG HAIR SHIRTLESS BRAD PITT? (that's the Iliad i am talking about...) Well, we had such a fine time there doing stupid things -as usual- and wandering in the streets singing songs about love, OBSESSIVE LOVE.

Λοιπόν και εδώ είναι κάποιες φωτό από την πρόσφατη εκδρομή μου στην Χαλκίδα, όπου είχα την ευκαιρία να θαυμάσω αυτό το όμορφο νησί και αυτόν τον υπέροχο ουρανό που βλέπετε στις φωτό. Είναι σκοτεινός με χρώματα μωβ και γκρί γιατί πότε έβρεχε και πότε έγαινε ο ήλιος. Φυσιολογικά πράγματα! Επίσης πέρα από την θάλασσα βλέπετε και τον Δούρειο Ίππο, το μέσο με το οποίο οι Έλληνες κυρίευσαν εν τέλει την Τροία. Και ναι, δεν θα ντραπώ, κάθε φορά που σκέφτομαι τον Τρωικό Πόλεμο, σκέφτομαι τον Brad Pitt, στην περιβόητη σκηνή με την Βρισηίδα, με τους κοιλιακούς του να αχνοφαίνονται στο σκοτάδι και με το λάγνο βλέμμα του να της ψιθυρίζει...(νομίζω καλό είναι να σταματήσω εδώ μουαχαχαααααα) 

Love, Eliza K 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

01 09 10